بر اساس یک نظرسنجی با گستره پرسشگری ۱۴۰۰ نفره مشخص شد که مهمترین مشکل زائران اربعین در سفر اربعین مسائل بهداشتی داخل کشور عراق بوده که ۵۸ درصد به این مورد اشاره کردهاند.
بر اساس یک نظرسنجی با گستره پرسشگری ۱۴۰۰ نفره مشخص شد که مهمترین مشکل زائران اربعین در سفر اربعین مسائل بهداشتی داخل کشور عراق بوده که ۵۸ درصد به این مورد اشاره کردهاند. بهگزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ایسپا، طرح نظرسنجی از شرکت کنندگان در راهپیمایی اربعین با پرسشگری از هزار و ۴۰۰ صد نفر از افراد ۱۵ سال به بالا در کشور در تاریخ ۱۷ تا ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۶ انجام شد. ۹۶ درصد زائران پیاده روی اربعین که به صورت زمینی به کشور عراق رفتهاند دارای ویزا بودهاند و ۴ درصد اعلام کردهاند ویزا نداشتهاند. نظرسنجی ایسپا از زائران پیاده روی اربعین امسال نشان میدهد حدود ۹۰ درصد فرایند دریافت ویزا را آسان دانستهاند و حدود ۱۰ درصد فرایند اخذ ویزا را سخت توصیف کردهاند. همچنین یافتههای نظرسنجی نشان میدهد ۴۴ درصد از پاسخگویان امسال برای دفعه اول در پیاده روی اربعین شرکت کردهاند. ۸۱. ۴ درصد زائران اربعین از مدیریت مرزها توسط مسئولین داخلی کشور رضایت زیاد داشتهاند. ۴. ۱ درصد رضایت کم داشتهاند و ۱۴. ۳ درصد رضایت متوسط داشتهاند. ۹۱. ۱ درصد پاسخگویان پذیرایی مردم عراق از زائران را خوب ارزیابی کردهاند. ۷. ۱ درصد متوسط و ۱. ۴ درصد نیز ضعیف ارزیابی کردهاند. ۰. ۴ درصد نیز در این زمینه اظهار نظر نکردهاند. ۷۷ درصد زائران پیاده روی اربعین اعلام کردهاند سال آینده نیز در این راهپیمایی شرکت خواهند کرد. ۲۱ درصد گفته اند معلوم نیست و فقط یک درصد گفته اند شرکت نخواهند کرد. حدود یک درصد هم پاسخ نداده اند. نزدیک به ۸۲ درصد پاسخگویان نقش نیروهای ایرانی را در تامین امنیت عراق در این ایام پررنگ ارزیابی کردهاند. حدود ۱۰ درصد معتقد بودند تا حدودی نقش داشتند و حدود ۸ درصد این نقش را کمرنگ ارزیابی کردهاند. مهمترین مشکل زائران اربعین در سفر مسایل بهداشتی داخل کشور عراق بوده که ۵۸ درصد به این مورد اشاره کردهاند. عدم آشنایی به زبان عربی و مشکل اسکان در کشور عراق و حمل و نقل داخل کشور عراق مسایل بعدی بوده که حدود ۱۱ درصد به هر کدام از این موارد اشاره شده است. مهمترین پیام پیادهروی اربعین از نظر ۳۵ درصد زائران، تقویت وحدت میان مسلمانان بوده است. نمایش عظمت اسلام در مقابل دشمنان با ۲۱ درصد، نزدیک بودن ظهور امام زمان با ۱۸ درصد، اهمیت زیارت امام حسین با ۱۳ درصد و مظلومیت کاروان اسرای کربلا با ۹ درصد در رتبههای بعدی جای گرفته است.
بهگزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ایسپا، طرح نظرسنجی از شرکت کنندگان در راهپیمایی اربعین با پرسشگری از هزار و ۴۰۰ صد نفر از افراد ۱۵ سال به بالا در کشور در تاریخ ۱۷ تا ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۶ انجام شد.
۹۶ درصد زائران پیاده روی اربعین که به صورت زمینی به کشور عراق رفتهاند دارای ویزا بودهاند و ۴ درصد اعلام کردهاند ویزا نداشتهاند.
نظرسنجی ایسپا از زائران پیاده روی اربعین امسال نشان میدهد حدود ۹۰ درصد فرایند دریافت ویزا را آسان دانستهاند و حدود ۱۰ درصد فرایند اخذ ویزا را سخت توصیف کردهاند. همچنین یافتههای نظرسنجی نشان میدهد ۴۴ درصد از پاسخگویان امسال برای دفعه اول در پیاده روی اربعین شرکت کردهاند.
۸۱. ۴ درصد زائران اربعین از مدیریت مرزها توسط مسئولین داخلی کشور رضایت زیاد داشتهاند. ۴. ۱ درصد رضایت کم داشتهاند و ۱۴. ۳ درصد رضایت متوسط داشتهاند.
۹۱. ۱ درصد پاسخگویان پذیرایی مردم عراق از زائران را خوب ارزیابی کردهاند. ۷. ۱ درصد متوسط و ۱. ۴ درصد نیز ضعیف ارزیابی کردهاند. ۰. ۴ درصد نیز در این زمینه اظهار نظر نکردهاند.
۷۷ درصد زائران پیاده روی اربعین اعلام کردهاند سال آینده نیز در این راهپیمایی شرکت خواهند کرد. ۲۱ درصد گفته اند معلوم نیست و فقط یک درصد گفته اند شرکت نخواهند کرد. حدود یک درصد هم پاسخ نداده اند.
نزدیک به ۸۲ درصد پاسخگویان نقش نیروهای ایرانی را در تامین امنیت عراق در این ایام پررنگ ارزیابی کردهاند. حدود ۱۰ درصد معتقد بودند تا حدودی نقش داشتند و حدود ۸ درصد این نقش را کمرنگ ارزیابی کردهاند.
مهمترین مشکل زائران اربعین در سفر مسایل بهداشتی داخل کشور عراق بوده که ۵۸ درصد به این مورد اشاره کردهاند. عدم آشنایی به زبان عربی و مشکل اسکان در کشور عراق و حمل و نقل داخل کشور عراق مسایل بعدی بوده که حدود ۱۱ درصد به هر کدام از این موارد اشاره شده است.
مهمترین پیام پیادهروی اربعین از نظر ۳۵ درصد زائران، تقویت وحدت میان مسلمانان بوده است. نمایش عظمت اسلام در مقابل دشمنان با ۲۱ درصد، نزدیک بودن ظهور امام زمان با ۱۸ درصد، اهمیت زیارت امام حسین با ۱۳ درصد و مظلومیت کاروان اسرای کربلا با ۹ درصد در رتبههای بعدی جای گرفته است.