با ادامه کارشکنیهای دولت پاکستان و حکومت ایالتی بلوچستان، ۹۰ اتوبوس زوار حسینی از زیارت اربعین بازماندند.
با ادامه کارشکنیهای دولت پاکستان و حکومت ایالتی بلوچستان، ۹۰ اتوبوس زوار حسینی از زیارت اربعین بازماندند. به گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از میرجاوه، ادامه کارشکنیهای دولت پاکستان و حکومت ایالتی بلوچستان باعث شد 90 اتوبوس مربوط به زوار اجازه سفر به مرز ایران را پیدا نکنند وعملا بیش از 4500 زائر پاکستانی از فیض زیارت اربعینی سیدالشهدا(ع) بازبمانند. گفتنی است با رایزنیهای صورت گرفته قرار بود دولت ایالت بلوچستان با تامین امنیت و اسکورت اتوبوسهای زائرین در مسیر خطرناک کویته به تفتان راه زیارت را برای آنان هموار کند. گزارشها حاکی است به این زائرین محبوس در شهر کویته اعلام شده که قبل از اربعین هیچگونه اسکورتی برای آنان فراهم نشده و مجوز خروج از شهر کویته را نخواهند داشت. این در حالی است که مجامع و علمای شیعی مدتها از طریق مجاری رسمی دولت پاکستان تلاش میکردند تا مشکل مربوط اسکورت زوار توسط ایالت بلوچستان را حل کنند. احسن اقبال وزیر کشور پاکستان تعهد داده بود دوازده روز مانده به اربعین با تامین امنیت تمام زواری که به شهر کویته رسیده اند را به سوی مرز تفتان هدایت کند. متاسفانه به دلیل دیر صادر شدن ویزا از سوی سفارت و کنسولگریهای کشورمان زوار پاکستانی نتوانستند به موقع خود را به شهر کویته برسانند و همین باعث شد تا با تامین امنیتهای صورت گرفته، بخش زیادی از زوار نتوانند به مرز ایران برسند. پیش بینی می شود تعداد زوار پاکستانی که از طریق مرز میرجاوه در ایام اربعین حسینی به عتبات عالیات مشرف میشوند به مرز 30 هزار نفر برسد.
به گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از میرجاوه، ادامه کارشکنیهای دولت پاکستان و حکومت ایالتی بلوچستان باعث شد 90 اتوبوس مربوط به زوار اجازه سفر به مرز ایران را پیدا نکنند وعملا بیش از 4500 زائر پاکستانی از فیض زیارت اربعینی سیدالشهدا(ع) بازبمانند.
گفتنی است با رایزنیهای صورت گرفته قرار بود دولت ایالت بلوچستان با تامین امنیت و اسکورت اتوبوسهای زائرین در مسیر خطرناک کویته به تفتان راه زیارت را برای آنان هموار کند.
گزارشها حاکی است به این زائرین محبوس در شهر کویته اعلام شده که قبل از اربعین هیچگونه اسکورتی برای آنان فراهم نشده و مجوز خروج از شهر کویته را نخواهند داشت.
این در حالی است که مجامع و علمای شیعی مدتها از طریق مجاری رسمی دولت پاکستان تلاش میکردند تا مشکل مربوط اسکورت زوار توسط ایالت بلوچستان را حل کنند.
احسن اقبال وزیر کشور پاکستان تعهد داده بود دوازده روز مانده به اربعین با تامین امنیت تمام زواری که به شهر کویته رسیده اند را به سوی مرز تفتان هدایت کند.
متاسفانه به دلیل دیر صادر شدن ویزا از سوی سفارت و کنسولگریهای کشورمان زوار پاکستانی نتوانستند به موقع خود را به شهر کویته برسانند و همین باعث شد تا با تامین امنیتهای صورت گرفته، بخش زیادی از زوار نتوانند به مرز ایران برسند.
پیش بینی می شود تعداد زوار پاکستانی که از طریق مرز میرجاوه در ایام اربعین حسینی به عتبات عالیات مشرف میشوند به مرز 30 هزار نفر برسد.