مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها و شرکتهای هوانوردی با اشاره به افزایش هفتدرصدی قیمت بلیت اربعین، گفت: فروش بلیت چهار میلیون تومانی مشهد – نجف شایعه است.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها و شرکتهای هوانوردی با اشاره به افزایش هفتدرصدی قیمت بلیت اربعین، گفت: فروش بلیت چهار میلیون تومانی مشهد – نجف شایعه است. به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر باریکانی در گفتگویی با اشاره به سفر جمعی از زائران اربعین حسینی در سالهای گذشته از طریق حملونقل هوایی، اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری به همراه شرکت فرودگاههای کشور، انجمن صنفی شرکتهای هواپیمایی و معاون بازرگانی این شرکت تمهیدات لازم برای این موضوع را در نظر گرفتند. وی با بیان اینکه اعزام و پذیرش زائران اربعین حسینی از طریق حملونقل هوایی از ۱۳ لغایت ۲۲ آبان ماه در نظر گرفتهشده است، افزود: بعد از دهه اول محرم اطلاعرسانیها انجامشده و به شرکتهای هواپیمایی بر اساس یک پرسه زمانی ۱۲ روزه مجوزهای لازم برای پرواز در این زمینه داده شد. مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و مؤسسات هوانوردی به سیاست قیمتگذاری بلیت این پروازها نیز اشاره کرد و گفت: در پروازهای بینالمللی هیچگونه قیمتگذاری صورت نمیگیرد و این نرخ بر اساس میزان عرضه و تقاضا مشخص میشود. وی با بیان اینکه بهواسطه خاص بودن این ایام، شرکتهای هواپیمایی همکاری لازم را انجام داده و یک قیمتگذاری متعادلی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: این قیمت بهجز مسیر مشهد مقدس که در سال گذشته که یکمیلیون و ۱۰۰ هزار تومان بوده به یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش است. باریکانی این میزان را نشاندهنده افزایش هفتدرصدی قیمت بلیت در این مسیر عنوان و تصریح کرد: در این مورد یکی از نکات مهم بحث مسائل روانی جامعه و اشاعه شایعات است. وی با بیان اینکه هفته گذشته شاهد شایعاتی مبنی بر فروش بلیت چهار میلیون و ۳۰۰ هزارتومانی در مسیر مشهد به نجف بودهایم، افزود: بر اساس بررسیهای انجامشده این موضوع کذب محض بود و اصلاً با توجه به مسافت دو ساعت مشهد تا نجف منطقی نیست. مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و مؤسسات هوانوردی در ادامه تأکید کرد: متأسفانه تبلیغات کذب در این زمینه وجود داشته که سبب ایجاد جو روانی در جامعه شد. وی همچنین به بحثهای ایجادشده در خصوص نبود بلیت برای این مسیر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: هموطنان میتوانند برای اطلاع از دفاتر فروش بلیت ایام اربعین به سایت هواپیمایی کشوری مراجعه و اطلاعات موردنیاز خود دریافت کنند. باریکانی با بیان اینکه اسامی تمامی دفاتر به همراه آدرس در این سایت موجود است، تصریح کرد: در تهران حدود ۲۰ مرکز فروش بلیت در نظر گرفتهشده که هموطنان میتوانند به این مراکز مراجعه کنند. وی با تأکید بر خرید بلیت از مراکز تأییدشده توسط زوار، یادآور شد: زائران عزیز بلیتهای خریداریشده خود را از طریق سایت هواپیمایی کشوری راستی آزمایی کنند زیرا در سالهای گذشته شاهد فروش بلیتهای فیک و تقلبی بودیم. به گفته این مسئول مردم در صورت مشاهده گرانفروشی مراتب را اطلاعرسانی کنند و سازمان هواپیمایی کشوری به همراه پلیس فتا، تعزیرات حکومتی، اماکن و دفاع از حقوق مصرفکنندگان تخلفات را پیگیری میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر باریکانی در گفتگویی با اشاره به سفر جمعی از زائران اربعین حسینی در سالهای گذشته از طریق حملونقل هوایی، اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری به همراه شرکت فرودگاههای کشور، انجمن صنفی شرکتهای هواپیمایی و معاون بازرگانی این شرکت تمهیدات لازم برای این موضوع را در نظر گرفتند.
وی با بیان اینکه اعزام و پذیرش زائران اربعین حسینی از طریق حملونقل هوایی از ۱۳ لغایت ۲۲ آبان ماه در نظر گرفتهشده است، افزود: بعد از دهه اول محرم اطلاعرسانیها انجامشده و به شرکتهای هواپیمایی بر اساس یک پرسه زمانی ۱۲ روزه مجوزهای لازم برای پرواز در این زمینه داده شد.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و مؤسسات هوانوردی به سیاست قیمتگذاری بلیت این پروازها نیز اشاره کرد و گفت: در پروازهای بینالمللی هیچگونه قیمتگذاری صورت نمیگیرد و این نرخ بر اساس میزان عرضه و تقاضا مشخص میشود.
وی با بیان اینکه بهواسطه خاص بودن این ایام، شرکتهای هواپیمایی همکاری لازم را انجام داده و یک قیمتگذاری متعادلی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: این قیمت بهجز مسیر مشهد مقدس که در سال گذشته که یکمیلیون و ۱۰۰ هزار تومان بوده به یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش است.
باریکانی این میزان را نشاندهنده افزایش هفتدرصدی قیمت بلیت در این مسیر عنوان و تصریح کرد: در این مورد یکی از نکات مهم بحث مسائل روانی جامعه و اشاعه شایعات است.
وی با بیان اینکه هفته گذشته شاهد شایعاتی مبنی بر فروش بلیت چهار میلیون و ۳۰۰ هزارتومانی در مسیر مشهد به نجف بودهایم، افزود: بر اساس بررسیهای انجامشده این موضوع کذب محض بود و اصلاً با توجه به مسافت دو ساعت مشهد تا نجف منطقی نیست.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و مؤسسات هوانوردی در ادامه تأکید کرد: متأسفانه تبلیغات کذب در این زمینه وجود داشته که سبب ایجاد جو روانی در جامعه شد.
وی همچنین به بحثهای ایجادشده در خصوص نبود بلیت برای این مسیر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: هموطنان میتوانند برای اطلاع از دفاتر فروش بلیت ایام اربعین به سایت هواپیمایی کشوری مراجعه و اطلاعات موردنیاز خود دریافت کنند.
باریکانی با بیان اینکه اسامی تمامی دفاتر به همراه آدرس در این سایت موجود است، تصریح کرد: در تهران حدود ۲۰ مرکز فروش بلیت در نظر گرفتهشده که هموطنان میتوانند به این مراکز مراجعه کنند.
وی با تأکید بر خرید بلیت از مراکز تأییدشده توسط زوار، یادآور شد: زائران عزیز بلیتهای خریداریشده خود را از طریق سایت هواپیمایی کشوری راستی آزمایی کنند زیرا در سالهای گذشته شاهد فروش بلیتهای فیک و تقلبی بودیم.
به گفته این مسئول مردم در صورت مشاهده گرانفروشی مراتب را اطلاعرسانی کنند و سازمان هواپیمایی کشوری به همراه پلیس فتا، تعزیرات حکومتی، اماکن و دفاع از حقوق مصرفکنندگان تخلفات را پیگیری میکند.