عبدالهاشم حسننیا خاطرنشان کرد: درباره عزیمت زائران پیش میکنیم 2 میلیون و 400 هزار نفر امسال و در ایام اربعین حسینی از مرز مهران تردد کنند که در این خصوص برای انتقال زائران از ناوگان عمومی شهرداریها و بخش خصوصی کمک خواهیم گرفت.
عبدالهاشم حسننیا خاطرنشان کرد: درباره عزیمت زائران پیش میکنیم 2 میلیون و 400 هزار نفر امسال و در ایام اربعین حسینی از مرز مهران تردد کنند که در این خصوص برای انتقال زائران از ناوگان عمومی شهرداریها و بخش خصوصی کمک خواهیم گرفت. عبدالهاشم حسننیا در جریان بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار کرد: با توجه به زمان باقیمانده تا اربعین برای عزیمت عموم هموطنان به کشور عراق، وزارت راه و شهرسازی به همراه سایر ارگانها در کمیته زیرساخت اربعین تامین سفر ایمن زوار را در دستور کار قرار داده است. رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل پایانههای کشور اضافه کرد: وزارت راه 2 وظیفه اصلی دارد، یکی توسعه شبکه زیرساخت شامل شبکه ورودی به مهران از سمت ایلام و از سمت دهلران، همچنین در محور شبکه بزرگراه مهران به دهلران و مهران به سمت ایلام که توسط چندین پیمانکار در دست بهره برداری است. وی تاکید کرد: امیدواریم شبکه بزرگراهی مهران به دهلران و مهران به ایلام تا سال آینده به بهرهبرداری نهایی برسد. حسننیا یادآور شد: همچنین نقاطی که به صورت گرههای ترافیکی در سال گذشته مشاهده شد، با همکاری راهنمایی و رانندگی شناسایی و در برخی نقاط با ایجاد روشنایی و برخی نقاط دیگر با ایجاد حفاظ های جداکننده حذف خواهند شد. وی خاطرنشان کرد: درباره عزیمت زائران پیش میکنیم 2 میلیون و 400 هزار نفر امسال و در ایام اربعین حسینی از مرز مهران تردد کنند که در این خصوص برای انتقال زائران از ناوگان عمومی شهرداریها و بخش خصوصی کمک خواهیم گرفت. حسننیا گفت: تاکنون سه مرز مهران، چزابه و شلمچه به عنوان مرزهای خروجی زائران پیشبینی شده و در خصوص مرز خسروی وزارت کشور تصمیمگیری میکند. به گزارش تسنیم، با تمام برنامهریزیهای صورت گرفته متاسفانه شاهد مشکلات عدیدهای درعبور زائران اربعین از مرزها بودهایم و لازم است به دلیل استقبال بالای مردم از راهپیمایی باشکوه اربعین، اقدامات لازم و موثر برای سهولت عبور زائران و آسایش آنها صورت گیرد.
عبدالهاشم حسننیا در جریان بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار کرد: با توجه به زمان باقیمانده تا اربعین برای عزیمت عموم هموطنان به کشور عراق، وزارت راه و شهرسازی به همراه سایر ارگانها در کمیته زیرساخت اربعین تامین سفر ایمن زوار را در دستور کار قرار داده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل پایانههای کشور اضافه کرد: وزارت راه 2 وظیفه اصلی دارد، یکی توسعه شبکه زیرساخت شامل شبکه ورودی به مهران از سمت ایلام و از سمت دهلران، همچنین در محور شبکه بزرگراه مهران به دهلران و مهران به سمت ایلام که توسط چندین پیمانکار در دست بهره برداری است.
وی تاکید کرد: امیدواریم شبکه بزرگراهی مهران به دهلران و مهران به ایلام تا سال آینده به بهرهبرداری نهایی برسد.
حسننیا یادآور شد: همچنین نقاطی که به صورت گرههای ترافیکی در سال گذشته مشاهده شد، با همکاری راهنمایی و رانندگی شناسایی و در برخی نقاط با ایجاد روشنایی و برخی نقاط دیگر با ایجاد حفاظ های جداکننده حذف خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: درباره عزیمت زائران پیش میکنیم 2 میلیون و 400 هزار نفر امسال و در ایام اربعین حسینی از مرز مهران تردد کنند که در این خصوص برای انتقال زائران از ناوگان عمومی شهرداریها و بخش خصوصی کمک خواهیم گرفت.
حسننیا گفت: تاکنون سه مرز مهران، چزابه و شلمچه به عنوان مرزهای خروجی زائران پیشبینی شده و در خصوص مرز خسروی وزارت کشور تصمیمگیری میکند.
به گزارش تسنیم، با تمام برنامهریزیهای صورت گرفته متاسفانه شاهد مشکلات عدیدهای درعبور زائران اربعین از مرزها بودهایم و لازم است به دلیل استقبال بالای مردم از راهپیمایی باشکوه اربعین، اقدامات لازم و موثر برای سهولت عبور زائران و آسایش آنها صورت گیرد.