داریوش امانی در بازدید از مرز خسروی اظهار داشت: استان کرمانشاه سال گذشته جزو استانهای برتر در جذب اعتبارات بود و اعتباری بیش از سقف تعیین شده جذب شد و این نشاندهنده عزم و جزم همکاران برای استفاده از تمام ظرفیت است.
وی با اشاره به امکانات قابل قبول در مرز خسروی عنوان کرد: سال گذشته برای ایجاد و تقویت زیرساختهای مرز خسروی فرصت کوتاهی داشتیم اما همکاران استانی به صورت ویژه و جهادی تلاش کردند با توجه به اعتبار پیشبینی شده برای ایجاد زیرساختها اقدام کنند.
امانی گفت: با توجه به اینکه اربعین به مدت 13 سال در ماههای گرم سال خواهد بود باید برنامهریزی و اقدامات بلندمدت باشد و زیرساختهایی همچون تونل سرد، مهپاش و جت فنهایی تعبیه شود که زائران در رفاه بیشتری باشند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور افزود: ایجاد چشمههای دستشویی و گیت گذرنامه، روشنایی و سرمایش محوطه پایانه مرزی باید به صورت بلندمدت برنامهریزی شود.
وی با اشاره به اینکه مقرر شده تا پایان مرداد ماه تمام اقدامات انجام شده باشد عنوان کرد: قرار شده جاده برکت به منظور تردد کامیونها و ترانزیت از مرز خسروی ایجاد شود که در عین تسهیل در تردد زوار فعالیتهای تجاری نیز ادامه پیدا کند که بخشی از اعتبار از طریق استان و بخشی نیز از مرکز تأمین میشود.
فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 1180 میلیارد تومان اعتبار هزینه شد که بیش از 800 میلیارد تومان از اعتبارات داخلی سازمان و 300 میلیارد تومان از استان تأمین شد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده در سال گذشته برای نگهداری و ایمنی راههای اصلی، شریانی و روستایی در طول 30 سال گذشته بیسابقه بوده است عنوان کرد: 102 نقطه حاثهخیز در استان شناسایی و بیش از 90 نقطه در دو سال گذشته رفع شده و مابقی نیز در حال رفع هستند.
کرمی با بیان اینکه اصلاح نقاط حادثهخیز در بزرگراه کربلا و راههای شریانی اربعین در اولویت قرار دارد گفت: ایجاد تقاطع غیرهمسطح و زیرگذر کارخانه سیمان از هفته گذشته آغاز شده و تلاش میشود تقاطع محور کنگاور و محور بیستون به کرمانشاه نیز برای اربعین آماده شود. / تسنیم